”Vi stræber efter uovertruffen sikkerhed og nærværende support - målt på samtlige parametre.”

Lars Dige

Indehaver af DIGE & CO

 

TANKEN BAG DIGE & CO

På en mission


En virksomhed behøver ikke være ret stor, før dets IT infrastruktur og -systemer begynder at blive kompliceret. Med cloud computing, mobile enheder, BYOD, intelligente sikkerhedsløsninger og udbredelsen af den hybride arbejdsplads er der behov for IT service fra en moderne IT samarbejdspartner.

 

Netop den ambition gennemsyrer hele DIGE & CO.

 

Vores idé er enkel: Vi står for en IT service, der med udgangspunkt i fuldstændig gennemsigtighed, vil levere et modsvar til de uventede ekstraregninger, skjulte gebyrer og ekstraforbrug, der alt for ofte overrasker på bagkant. Her kender du altid prisen på din faktura.

 

Når du ringer til vores hovednummer +45 69 157 035, får du fat i supporten direkte. 9 ud af 10 gange ringer du alligevel for at komme i kontakt med supporten.

 

Vi tror på det at arbejde sammen med nogen, der gør arbejdet færdigt og tager ansvaret. Som er forudseende og sikrer den fortsatte værdi af din løsning.

Som bruger viden til at udforske: ”Kunne man måske gøre det her anderledes?”

 

Vi tror på ordentlighed …

Vi tror på købmandskab.

Vi tror på altid gør tingene rigtigt.

Vi tror på altid at være åben over for et nyt perspektiv.

Vi tror på altid direkte og klar tale, så der ikke opstår problemer eller uindfriede forventninger på bagkant.


Dét, er vores mission, og det er det, DIGE & CO står for.


LARS DIGE

IT-konsulent og indehaver med kundeforståelse

Det store overblik


Lad os mødes.

Lars Dige er klar til at hjælpe dig.


”Vores services bygger på public cloud teknologier, mixet med private cloud og in-house løsninger. Alle løsninger er tilpasset din virksomhed.”

Mød Lars Dige

Jeg, Lars, elsker først og fremmest at designe intelligente IT setup, servicere og afhjælpe eventuelle driftsproblemer for at skabe trygge rammer for vores kunder. Som systemkonsulent, tidligere indehaver af flere IT-virksomheder og med mere end 20 års erfaring med alle afskygninger af IT faget ved jeg, hvilke IT infrastrukturdesigns der fungerer optimalt. Jeg er en software- og hardware nørd, og som indehaver af DIGE & CO er jeg garant for direkte og opmærksom kundeservice.