Hardware og Software

- udvalgte produkter

HARDWARE & SOFTWARE


Din lokale IT-broker


Dige & Co hjælper dig med at vælge det rigtige produkt. Vi hjælper dig med at finde de forskellige produkter som kan dække dit behov, og sammen vælger vi det endelige produkt, baseret på behov, budget, levetid og funktionalitet.


Dige & Co er partner med en lang række producenter af førende hardware og software produkter. Det er vi for at have adgang til konkurrence mæssige attraktive priser, bedre support muligheder og certificeringer. Det er med til at hjælpe dig til at få det optimale produkt.


Dige & Co er lagerførende af daglige produkter som f.eks. firewalls, switche, kabler, m.m., så hvis uheldet er ude for vores kunder, så kan vi reagere hurtigt.


Skriv eller ring for at få et godt tilbud.

Det store overblik


Lad os mødes.

Lars Dige er klar til at hjælpe dig.


Totalt overblik, gennemsigtighed og dokumentation

Vi benytter os af de nyeste værktøjer til dokumentation, licenshåndtering og support/opgave håndtering.


Indkøb og implementering af udstyr

Fjern risiko og forvirring. IT indkøb skal understøtte virksomhedens IT-strategi og fungere i et komplekst IT miljø. Vi rådgiver dig i køb og implementering af IT udstyr. Sammen afklarer vi dit behov - og hvad det vil være om to-tre år. Dermed er dit indkøb sikret i forhold til krav om fleksibilitet, support og vedligeholdelse.

 

  • Indkøb af hardware: Server, PC, workstation, notebook, monitor, switche, firewalls, printer og printertilbehør, keyboard/mus, kabler.
  • Indkøb og implementering af software og licenser
  • Stabilt udstyr i højeste kvalitet
  • Det bedste udstyr til pengene – og til dit behov
  • Bedre priser og service end du selv kan skaffe.

Vil du finde ny

Microsoft-certificeret

IT leverandør?


Start med et gratis møde og find ud af, om du vil have mere hjælp fra os.